Pokrenut je jedinstven sajt ponude kampova za decu u Srbiji

Portal www.kampovizadecu.com je jedini sajt koji objedinjuje  kompletnu ponudu kampova za decu u Srbiji, kako biste pronašli sve na jednom mestu.

Deca su velika odgovornost i njihov životni put će u dobroj meri zavisiti od onog što im se pruži. Zato im treba pružiti ono najbolje! Kontakt sa prirodom, kvalitetno vreme, druženje, prijateljstva i učenje, to bi nekako bila suština. Sve pobrojano važno je i za odrasle, a naročito za decu. U najranijem uzrastu stiču se socijalne veštine, navike i ljubav prema učenju. A ima li boljeg mesta za to od kampova? Sigurno da nema!

Upravo iz potrebe da se svoj deci ponudi mogućnost da pravilno stasavaju napravljen je sajt KAMPOVI ZA DECU koji nudi kompletnu ponudu svih kampova za decu u Srbiji. Na jednom mestu deci i roditeljima ponuđeno je pregršt zanimljivih aktivnosti, novih znanja i super druženja (pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=c_KtRWTnG4o). Putovanja i sva divna mesta koje Srbija ima. Promocija fizičke aktivnosti i zdravlja dece, učenja, druženja i sklapanje prijateljstava samo su deo onoga što nude kampovi za decu. Što se tiče vrsta kampova, u Srbiji je širok spektar kategorija kampova za decu. Oranizuju se najviše sportski kampovi, edukativni kampovi (najviše jezički), avanturistički, umetnički, naučni, kampovi za obolelu decu i decu sa posebnim potrebama, volonterski kampovi. Zašto deca ne bi učila, programiranje, matematiku, ekologiju, književnost ili  astronomiju? Zašto deci ne pokloniti znanje i siguran put kroz život?  To je dužnost, ali i čast  za svakog roditelja. I što je najvažnije jednostavno je. Nekoliko klikova odvešće vas na sajt www.kampovizadecu.com i tu ćete pronaći nešto što je zanimljivo vašem mališanu, osnovcu ili srednjoškolcu. Nešto što će možda odlučiti i buduće zanimanje vašeg deteta.

Pored ponude kampova za decu na sajtu se promoviše i turistička ponuda Srbije. Kroz odeljak “Upoznajmo Srbiju” ističe se važnost organizovanja kampova u Srbiji i popularizacija seoskog turizma, promocija planina, jezera i kompletne prirodne lepote Srbije. Jako je važno da deca nauče nešto više o svojoj zemlji, pored onoga što će naučiti na samom kampu. A tu je i deo za odrasle. Na portalu Kampovi za decu izdvojen je i deo za odrasle kao baza TEAM BUILDING ponuda u Srbiji (https://www.kampovizadecu.com/team-building/). Team Building je skup edukativno-rekreativnih aktivnosti čija je svrha stvaranje pozitivnog, pouzdanog i efikasnog tima. Ukoliko je neko zainteresovan, u okviru sajta  može podeliti zanimljiva iskustva boravka u kampu i na taj način olakšati drugima u izboru, dati odgovore na neke nedoumice. Takođe, mnogobrojni i raznovrsni članci na Blogu pružaju korisne informacije,  preporuke i odgovore na najčešća pitanja.

Hajde da zajedno stvaramo generacije uspešnih i kvalitetnih ljudi – izaberite najbolji kamp za vaše dete!

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA