Piloti vratili avion jer je putnica zaboravila bebu

Pilot avio kompanije iz Saudijske Arabije kontroli leta uputio je neobičan zahtev- da se vrati na aerodrom jer je jedna putnica zaboravila bebu u čekaonici.

Foto: Pixabay

Avion kompanije iz Saudijske Arabije bio je prisiljen da se okrene i vrati nazad na aerodrom ubrzo po poletanju za Kuala Lumpur jer je jedna putnica shvatila da je ostavila bebu u čekaonici.

Lokalni mediji objavili su i audio snimak na kojem se jasno čuje glas pilota koji traži od kontrole letenja dozvolu za povratak na aerodrom u Džedi.

“Neka Bog bude s nama. Možemo li da se vratitimo ili šta dalje da radimo? Putnica je zaboravila svoju bebu u čekaonici”, čuje se glas pilota na snimku koji je objavljen na Jutjubu i koji je ubrzo imao preko 50.000 pregleda.

Kada je kontrolor leta upitao pilota za potvrdu izgovorenih reči, on mu je odgovorio da je putnica ostavila svoju bebu u terminalu i da odbija da nastaviti putovanje.

Operater im je na kraju dao dozvolu da se vrate na međunarodni aerodrom „Kralj Abdul Aziz“.

Putnici koji je trebalo da lete iz Džede u Kuala Lumpur uskoro su se javili na društvenim mrežama sa svojim viđenjem ovog neobičnog događaja. Kako prenosi San, jedni su pohvalili reakciju pilota, dok su drugi ušli u žustru raspravu s neodgovornom majkom.

Klix

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA

thirteen − 1 =

close-image