Novogodišnji knjigopaketići „Кreativnog centra“ s popustom i do 60%

Izdavačka kuća „Kreativni centar“ pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopaketići s popustom i do 60% čekaju vas u knjižarama „Кreativnog centra“ (Makedonska 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu). U ponudi je 18 različitih kompleta knjiga – za mališane koji se tek upoznaju s knjigama, za decu predškolskog uzrasta, kao i za mlađe osnovce i tinejdžere.

Svi oni koji nisu iz Beograda i Niša ili kojima je jednostavnije da kupuju preko interneta, na sajtu www.kreativnicentar.rs mogu poručiti neki od 12 ponuđenih paketića, takođe prilagođenih različitim uzrastima.

Novogodišnji knjigopaketići biće u prodaji do 15. januara. Za sve porudžbine putem interneta u vrednosti većoj od 1950 dinara isporuka je besplatna na teritoriji Srbije.

Preporučujemo tri knjigopaketića:

SPAVALICE – za uzrast do 3 godine. Komplet sadrži tri nežne slikovnice za najmlađe i plišanu igračkicu Radoznali meda. U knjigopaketiću su radosnica u stihovima autora Dejana Aleksića Baš je dobro roditi se i dve odlične slikovnice za čitanje pred spavanje: knjiga s prozorčićima Tigi, vreme je za spavanje i izdanje Poljubac za laku noć, uz koje će dete moći da se spremi za spavanje i ušuška i kartonske likove iz priče – macu Cicu, prase Jucu, zeku Pecu i medu Ducu.

ŽIVOTINJSKO CARSTVO – za mlađe predškolce (3–5 godina) koji su ljubitelji životinja. U ovom kompletu se nalaze: bojanka ŽIVOTINJE, radna sveska Muu! iz koje će mališani dok crtaju i boje saznati mnoge zanimljivosti o životinjama, zbirka pesama za najmlađe Gde zeka pije vodu? autora Simeona Marinkovića i slikovnica Tri želje mačka Miška, o jednom razmaženom vojvođanskom mačku.

BAJKOVITO – za mlađe predškolce (3–5 godina). Ovaj knjigopaketić sadrži tri kartonske slikovnice iz edicije Bajke za najmlađeMačak u čizmama, Ružno pače i Pepeljuga, kao i komplet CRVENKAPA, u kome su knjižica sa klasičnom bajkom prepričanom na zanimljiv način i atraktivna slagalica od 30 delova.

Kalendar na poklon!

Još jedna lepa vest stiže iz ove izdavačke kuće! Počela je podela zidnih kalendara „Кreativnog centra“ za 2023. godinu. Uz svaku kupovinu u njihovim knjižarama ili preko sajta www.kreativnicentar.rs dobijate na poklon zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja.

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA