Naše porodično putovanje

Dragi roditelji, iz iskustva znam koliko je teško odlučiti se za pravu destinaciju bilo da je u pitanju letnji ili zimski odmor! To su sati i sati provedeni za kompjuterom na različitim sajtovima raznoraznih agencija, kako bi sto lakše pronašli ono što nam najviše odgovara.

Tako smo i mi tim putem došli do letovanja koje ćemo dugo pamtiti.
Grčka je zemlja koju svaka porodica mora posetiti bar jednom godišnje. Kad kazem “Grčka”,onda mislim na poluostrvo Halkidiki, na mesto Polihrono, na savršenu peščanu plažu i na kristalno more boje smaragda i neba!
Polihrono je savršeno mesto za porodice sa malom decom! Plaža je poprilično duga i dovoljno široka da mogu da stanu sve kofice i lopatice, čamci i bazenčići, peškiri i suncobrani, tj. sve ono što svaki mama i tata, pored svoje dece, redovno nose sa sobom 😀 Pristup vodi je fantastičan! Ne morate se brinuti da ćete vi ili vaše dete naići na ostrvo kamenje, na direktnu dubinu ili na morske ježeve i meduze. Bitan je taj postepeni ulazak u more koje je jako mirno i toplo!
Polihrono je mesto u kome nema buke i preglasne muzike do kasno u noc! U njemu se nalazi veliki broj restorana i suvenirnica i sve ono što vam je potrebno za ugodan boravak na odmoru. Njemu bih se opet vratila jer ni Hanioti, ni Pefkohori, niti bilo koje drugo okolno mesto nije moglo da zadovolji sve kriterijume ”savršenog mesta za porodični odmor”!

Mama Marina je ostvojila knjigu Šuškicu

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA