Nagradno čuvanje matičnih ćelija

Life R.F., autorizovani agent banke matičnih ćelija cryo-save sa ponosom objavljuje da je u sklopu proslave 200.000 sačuvanih uzoraka, u srbiji dodeljeno nagradno, besplatno čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika

Kao vodeća Evropska banka matičnih ćelija, ovakvom akcijom želi da sa svojim dosadašnjim  i budućim klijentima obeleži ovo značajno dostignuće.

 

Nišević Nataša i Bošković Ivica, budući roditelji, dobitnici nagrade:

– Želeli bismo da zahvalimo Cryo-Save banci na ovom gestu. Za našu porodicu, ovo je veoma važan momenat u životu. Čuvanjem matičnih ćelija našeg deteta, nadamo se da ćemo doprineti zdravijoj budućnost cele naše porodice.

Sačuvanih 200.000 uzoraka rezultat je velikih napora Cryo-Save-a usmerenih ka podizanju svesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija iz pupčanika, kako u širokoj javnosti tako i u medicinskoj zajednici. Svi sačuvani uzorci mogu se smatrati dragocenim izvorom matičnih ćelija, koji pruža ogroman potencijal za upotrebu u terapiji kod nekih do sada neizlečivih bolesti.

Spasoje Sredanović, direktor LIFE R.F.:

– Povodom ovog značajnog jubileja, sa velikim zadovoljstvom dodeljujemo besplatno čuvanje  matičnih ćelija Nataši i Ivici. Nadamo se da će prinova njihovoj porodici doneti puno sreće, radosti i ljubavi. Cryo-Save će i matične ćelije njihove novorođene bebe, kao i svih dosadašnjih, obraditi i čuvati po najvišim tehnološkim standardima.

 Cryo-Save: www.cryo-save.com/group

Cryo-Save, vodeća internacionalna porodična banka matičnih ćelija, uveliko čuva više od 200.000 uzoraka krvi pupčanika i tkiva pupčanika novorođenčadi kao i uzoraka masnog tkiva odraslih. Ove matične ćelije mogu predstavljati razliku između života i smrti u slučaju budućih opasnosti po zdravlje porodice. Već postoji nekoliko oboljenja u čijem se lečenju mogu koristiti matične ćelije, a njihov će se broj samo povećavati. Upotreba matičnih ćelija iz masnog tkiva postaje sve popularnija u plastičnoj hirurgiji. Vođen svojom međunarodnom poslovnom strategijom, Cryo-Save sada posluje u preko 40 zemalja na četiri kontinenta, sa najmodernijim postrojenjima za obradu i čuvanje u SAD, Belgiji, Nemačkoj, Dubaiu, Indiji, Južnoj Africi i Francuskoj (validacija u toku).

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA