Cryo-save otvara vrata svojim klijentima

Odbor roditelja – jedinstvena inicijativa uključivanja lokalnih zajednica i povećanja transparentnosti.

Cryo-Save, vodeća evropska banka matičnih ćelija, sa oduševljenjem objavljuje pokretanje jedinstvenog programa – Odbora roditelja. Cilj ovog programa je da se klijentima Cryo-Save-a pruži mogućnost da iz jedne nove perspektive sagledaju samu kompaniju i da saznaju više o načinu na koji jedna porodična banka matičnih ćelija funkcioniše u pogledu laboratorijskih procedura i tehnika krioprezervacije. Ova jedinstvena inicijativa je pokrenuta kako bi se stvorila interakcija između kompanije i njenih klijenata a ujedno predstavlja i način da se poveća transparentnost same organizacije.

Cryo-Save je ove nedelje otvorio prijave za učestvovanje u ovom programu. Svi klijenti Cryo-Save-a iz zemalja kao što su Španija, Italija, Švajcarska, Holandija, Bugarska, Srbija, Bosna i Grčka se mogu prijaviti na website stranici svoje zemlje. Proces prijavljivanja će se završiti izborom delegata, koji će biti izabrani da predstavljaju glas roditelja ispred Cryo-Save-a. Cryo-Save će kroz ovu zajednicu lično komunicirati sa roditeljima o pitanjima rada kompanije kao i o dostignućima na polju istraživanja matičnih ćelija.

Odbor roditelja i Cryo-Save će usko sarađivati u periodu od tri meseca nakon čega će program ponovo biti pokrenut kako bi se ista mogućnost pružila i klijentima iz drugih zemalja. Delegati će takođe biti pozvani da posete najbolju jedinicu Cryo-Save-a za obradu i skladištenje u Nielu u Belgiji. Ovakvi događaji predstavljaju uzbudljive prilike da se naši klijenti susretnu sa najvišim rukovodstvom kompanije kao i sa predstavnicima iz oblasti industrije matičnih ćelija. Ovo je prvi put da jedna privatna banka otvori vrata svojim klijentima i na taj način im pruži mogućnost da saznaju više o najsavremenijim tehnikama obrade i čuvanja matičnih ćelija.

Arnoud van Tulder, direktor Cryo-Save Grupe, kaže: “Cilj ovog projekta je učvršćivanje odnosa sa našim klijentima kao i edukacija lokalnih zajednica. To je ujedno i jedinstvena prilika za naše klijente da steknu uvid u to kako se matične ćelije obrađuju i gde se one čuvaju.”

Odbor roditelja je deo akcionog plana Cryo-Save-a koji podrazumeva edukaciju šire javnosti o matičnim ćelijama kao i podizanje svesti o velikoj vrednosti njihovog čuvanja.

 

More information:

Cécile Kastler: cecile.kastler@cryo-save.com – tel. +41 55 222 0251

Cryo-Save: www.cryo-save.com/group

Cryo-Save, vodeća internacionalna porodična banka matičnih ćelija, uveliko čuva više od 200.000 uzoraka krvi pupčanika i tkiva pupčanika novorođenčadi kao i uzoraka masnog tkiva odraslih. Ove matične ćelije mogu predstavljati razliku između života i smrti u slučaju budućih opasnosti po zdravlje porodice. Već postoji nekoliko oboljenja u čijem se lečenju mogu koristiti matične ćelije, a njihov će se broj samo povećavati. Upotreba matičnih ćelija iz masnog tkiva postaje sve popularnija u plastičnoj hirurgiji. Vođen svojom međunarodnom poslovnom strategijom, Cryo-Save sada posluje u preko 40 zemalja na četiri kontinenta, sa najmodernijim postrojenjima za obradu i čuvanje u SAD, Belgiji, Nemačkoj, Dubaiu, Indiji, Južnoj Africi i Francuskoj (validacija u toku).

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA