Akcija “Naša jelka”

MENDA radnje pozivaju sve vrtiće iz Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Subotice, Sente, Zrenjanina, Šapca, Inđije, Sombora, Kikinde i Jagodine da se pridruže akciji „Naša jelka“ i osvoje sadnice jelki za svoje vrtiće i velike slatke pakete za decu.

MENDA dečija radnja, poseduje lanac maloprodaje u Beogradu i jedanaest  gradova Srbije. U MENDA radnjama prodaju se kvalitetni brendovi opreme i garderobe za decu: Nuk, Osh Kosh, Carter s, Cam, Mima…

U želji da izloge ovih lepih radnji naša deca ukrase za Novu godinu, pozvali su sve vrtiće u gradovima gde postoje Menda radnje, da na velikim formatima papira 70 x 100 cm naprave grupno slike jelki sa raznim slikarskim i reciklažnim materijalima, šljokicama, tkaninama itd.

Kako da učestvujete?

Sve grupe vrtića čiji radovi budu odabrani da krase izloge MENDA dečijih radnji, dobiće sadnicu jelke i veliki slatki paket.

Naravno, posle novogodišnjih praznika, jelke će biti zasađene u dvorištima vrtića, što je poziv i svima drugima da i ove zime ne kupuju sečene, već sadnice jelki.

Ovo je svakako bio razlog zbog koga je i Sekreterijat za obrazovanje i dečiju zaštitu istu podržao.

Više o MENDA radnjama na menda.rs

Podeli:

Komentari

Ostavite komentar (Vaša mail adresa neće biti objavljena)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Molimo Vas za pitanja pedijatru umesto Komentara koristite našu kontakt formu PITAJTE PEDIJATRA