Čips od kelja koji će voleti i veliki i mali

Hrskavi zeleni čips od kelja, jednostavno se priprema, dopadljivog je ukusa a pre svega jedna zdrava grickalica.

čips od kelja

Sastojci:

  • 10 tak listova kelja
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • so, biber

Priprema:

Listove kelja operite i dobro osušite. Iscepkajte na manje komadiće, dodajte maslinovo ulje, so  i dobro promešajte da se svi sastojci upiju. Na masan papir poređajte listiće, zagrejte rernu na 175 stepeni i pecite oko 10-tak minuta, da malo porumeni. Nakon toga ostavite vrata rerne malo otvorena jer kelj treba isušivati i paziti da se ne prepeče. Hrskavi kelj izvaditi iz rerne da se ohladi pa poslužiti. Po želji mogu se koristiti i drugi začini.

čips od kelja

Pin It


Komentari

Komentarišite ovaj članak

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.